Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Květákový nákyp II.
(Ham)
recept číslo: 2146
kvetnaki.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1 květák
5 vajec
sůl
mletý pepř
muškátový květ
1 lžička másla
1 papriková klobása
200 g uzeného masa
3 smetanové sýry, které jdou pěkně rozetřít
1 lžíce polohrubé mouky
1 plechovka Tatra mléka
strouhanka na vysypání zapékací misky
 

Postup

Květák uvaříme do poloměkka a necháme vychladnout. Zatím si vymastíme a strouhankou vysypeme zapékací misku. Květák pokrájíme na menší kousky, přidáme sůl, pepř, muškátový květ, vejce, na plátky nakrájenou klobásu a na kostičky na krájené uzené maso, přidáme sýry, lžíci polohrubé mouky a promícháme. Přendáme do vymazané a vysypané zapékací mísy nebo pekáčku, zalijeme Tatrou a dáme trouby péct asi na 45 minut.
Podáváme s brambory.

Názory čtenárů

Květákové nákypy dělám různě a mám je moc ráda. Někdy si dělám takovou amoletku s květákem a to je také dobrý.
Věrka dne 27.1.2008
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".