Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Masové kostky na thajském grillu
(Ham)
recept číslo: 2114
thgrill.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

500 g masových kostek ( krůtí, kuřecí, vepřové)
1 lžíce koření thajský grill
2 rajčátka
1 sklenička kaparů ve vinném nálevu
1 šlehačka nebo smetana
sůl
1 cibule
1 pórek
olej
 

Postup

Na oleji orestujeme pokrájenou cibuli a polovinu nakrájeného pórku. Přidáme maso nakrájené na kostky, lžíci thajského grillu a necháme dusit ve vlastní šťávě. Asi v polovině dušení přidáme nakrájená rajčata. Podle potřeby podléváme vodou tak, aby byla šťáva z cibule a pórku taková hustší. Před koncem dušení přidáme zbytek nakrájeného pórku a vlijeme celou skleničku kaparů. Zamícháme, necháme prohřát, přidáme šlehačku a zase mícháme do zhoustnutí. Na závěr můžeme podle potřeby přisolit.
Podáváme s těstovinami, rýží nebo různě upravenými brambory.

Thajský grill - složení: sůl (max.50%),sladká paprika, chilli, mletý pepř a mletý badyán. Prodává se na trhu.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".