Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Rychlá buchta z kompotu
(sim)
recept číslo: 2096
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1 kompot bez šťávy
1 hrnek hrubé mouky
1 hrnek polohrubé mouky
1 hrnek cukru krupice
1/2 hrnku oleje
1/2 prášku do pečiva
2 celá vejce
 

Postup

Všechny suroviny kromě kompotu smícháme. Kompot rozmixujeme a přidáme do těsta. Rozetřeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech a pečeme při 160 stupních C.

Názory čtenárů

Chválím velmi rychlý recept. Udělala jsem malé úpravy podle diskusních příspěvků: Dal jsem jen 1/2 hrnku cukru (všeobecně ubírám cukr v receptech) a přidala 1/2 hrnku mléka - těsto bylo dost tuhé. Prdopeč jsem dala celý a z kompotové šťávy jsem udělala nahoru na řezy želatinovou polevu.
Simča S. dne 10.4.2016 15:28:41
treba pridať aj štavu, akekoľvek ovocie zavarane 7dcl. aj so sťavou a cukor stači necely3/4 hrnka inak vyborny
laveta dne 18.9.2012 20:25:38
je mi teprve 14 a takovou buchtu sem zvláldla levou zadní .Jediné co možná vylepšit na téhle buchtě je přidat tak 1/2 hrnku mléka
Adéll dne 3.10.2009 18:09:10
Rychlá a chutná buchta, díky:-) Katka
katy dne 2.7.2009 21:59:33
Ahoj..myslim si že je to dobrýý,ale blila sem z toho
anny dne 4.6.2009 14:19:35
Ahoj všichni, kdo tenhle recept znáte i ti, kdo se jej teprve chystáte vyzkoušet.Těsto se mi podle receptu zdálo být dost tuhé, takže jsem přidala hrnek mléka a prdopeč jsem tam nasypala celý. Pro ochucení přidávám jeden vanilkový cukr a místo kompotovaného ovoce dávám do těsta čestvá jablka oloupaná a nakrájená na středně velké kostky. Je to móóóc dobré.
Lucka dne 2.5.2009 20:29:59
Docela dobrej recept.Znám a dělám z meruńkového kompotu,ale i se śťávou.Nemixuju, ale vymíchám.Kousky meruněk v moučníku hezky vypadají.Kompot klasika,ten větší,jako když zavařujeme běžně okurky.Navrch čokoládová poleva. Zkusím i tenhle.Já mám-40DG polohrubé,1 prdopeč,20Dg cukru,4 celá vejce,1 dc oleje,1 l kompotu i se š´távou.Mńam
tralala dne 6.1.2009 19:11:03
MIlý přispěvateli, recept sám o sobě nemůže být "blbej", může být třeba špatný nebo dobrý nebo třeba nic moc. Hodnotit se dá pouze po jeho vyzkoušení. To jsi udělal? A jaké byly výsledky? Poděl se o ně s námi! A nikdo se jistě nebude zlobit, když přispěješ (nejlépe neanonymně) nějakým tím "chytrým" receptem. Alespoň uvidíme, jaké jsou tvoje oblíbené recepty.
Česká hospodyňka dne 6.1.2009 07:25:20
no teda pěkně blbej recept
dne 5.1.2009 18:13:05
Jak velký kompot mám použít?
Iva dne 8.5.2007
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".