Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Vepřové závitky v římském hrnci
(Ham)
recept číslo: 2028
rimzav.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

4 vepřové plátky
2 nožičky paprikové klobásy
2 kyselé okurky
cibule
hořčice
sůl
pepř
1 kg syrových brambor
5 stroužků česneku
mletá paprika
1 lžíce posekané petrželky
1 Tatra mléko
 

Postup

Plátky masa naklepeme, osolíme, popepříme, potřeme hořčicí, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, půlku klobásy a nakrájenou okurku. Zavineme, spíchneme párátky. Do hrnce dáme na kousky nakrájené brambory, osolíme, přidáme na plátky nakrájený česnek, petrželku. Promícháme a posypeme mletou paprikou. Na vrch dáme závitky, zalijeme Tatrou a dáme do trouby péct. Pečeme asi na 200 stupňů asi 1,5 hodiny.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".