Mrkněte se na článek s názvem Bábovky. Třeba vás pak napadne, kde by mohl být problém. U bábovky hodně záleží na teplotě v troubě a navíc každá trouba si peče trochu jinak. Česká hospodyňka dne 22.1.2012 08:13:38 |
není půl prášku do pečiva málo?..právě jsem ji dopekl..dělala jsem všetak, jak je napsané a bábovka je nízká... Irena dne 20.1.2012 07:58:48 |
V samostatném rámečku vpravo nahoře. vde dne 24.8.2011 09:40:06 |
a kde jsou suroviny? Venda dne 24.8.2011 07:59:25 |
kde je navod na to jak se to dela?????? Michaela dne 23.11.2009 18:37:36 |
Místo s rozinkami jsem dělala mramorovou.Nemá to chybu.Doporučuji. Jarča. dne 2.3.2007 |