Ze změklé Hery, cukru, soli a vajec vyšleháme ve šlehači hustý krém. K němu přidáme mouku promíchanou s práškem do pečiva a rum. Lehce promícháme a naplníme do tukem vytřené a hrubou moukou vysypané dortové formy. Pečeme v troubě předehřáté na 170 stupňů C, ale nesmíme úplně dopéct.
Kompotované višně přecedíme a necháme dobře okapat. Oddělíme žloutky od bílků. Ze žloutků, cukru a skořice ušleháme hustý krém. Přimícháme mleté vlašské ořechy, strouhaný kokos a zakysanou smetanu. Z bílků ušleháme tuhý sníh a lehce zamícháme do krému.
Předpečený dortový plát vyjmeme z trouby, posypeme strouhankou a poklademe dobře okapanými višněmi. Zakryjeme připravenou žloutkovou hmotou a urovnáme. Pokračujeme v pečení v troubě vyhřáté asi na 180 stupňů C až je povrch zlatohnědý.
Krájíme a podáváme až po zchladnutí.