Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Fazole po bretaňsku
(kni)
recept číslo: 1970
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

2 konzervy fazolí v rajčatovém nálevu
1 cibule
2 lžíce másla
4 rajčata
šťáva z pečeného masa
sůl
 

Postup

Rajčata nařízneme do křížku, spaříme a oloupeme. Nakrájíme je na kostičky. Cibuli oloupeme a také nakrájím na kostičky. Osmažíme ji na másle, přidáme nakrájená rajčata a podusíme. Potom přidáme fazole i s nálevem a za stálého míchání je prohřejeme. Přisolíme a ochutíme šťávou z pečeného masa. Místo šťávy z pečeného masa můžeme promíchat i s jemně nakrájenou a opečenou slaninou. Takto upravené fazole podáváme jako přílohu k vařeným nebo sázeným vejcím.
Poznámka:
Luštěnin není v naší stravě nikdy dost. Příprava je rychlá a je to jídlo i cenově přijatelné.

Názory čtenárů

toto je polské národní "bufetové"jídlo.a výborné.ačkoliv si myslím,že ten jejich recept je asi jiný..fazolki po bretoňsku
pavel dne 24.4.2007
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".