Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Strakaté rybí filé
(cas)
recept číslo: 1927
pestfil.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

4 plátky rybího filé
4 malé cibule
4 velká rajčata
šťáva ze 2 citrónů
1 lžička worcesterské omáčky
na špičku nože šafránu
20 g másla
čerstvý kopr
sůl
mletý pepř
 

Postup

Rybí filé osolíme, opepříme, zalijeme citrónovou šťávou a pokapeme worcesterskou omáčkou, poprášíme šafránem a necháme 3 hodiny odležet.
Před vlastní přípravou si oloupeme cibuli a nakrájíme ji na plátky. Také omytá rajčata nakrájíme na plátky. Na kousku másla orestujeme kolečka cibule a cibuli i s tukem vlijeme do zapékací misky. Poklademe kolečky rajčat, posypeme nasekaným koprem a navrch položíme marinované plátky rybího filé. Vložíme do trouby a krátce zapečeme.
Podáváme s různě upravenými brambory.

Poznámka: Proti původnímu receptu byla místo kopru použita bazalka.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".