Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Zapečené houby s Hermelínem
(Ham)
recept číslo: 1917
houher.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

Asi 600 g hlaviček hub
1 až 2 Hermelíny
1 větší cibule
5 stroužků česneku
pepř
vegeta
1/2 lžičky adžiky
2 až 3 vejce
olej

 

Postup

Na olej dáme pokrájenou cibulku a necháme ji smažit dozlatova. Pak přidáme na kostky nakrájené hlavičky hub, přidáme vegetu a rozetřený česnek, pepř, adžiku a za stálého míchání necháme dusit, bez přidání vody asi 10 až 15 minut. Odstavíme z plotny a přidáme, pokud to půjde, na kostičky nakrájený Hermelín. Pokud nepůjde, tak ho vidličkou rozmačkáme. Pořádně promícháme, sýr se začne rozpouštět, rozkvedláme vejce a přidáme do hub. Řádně promícháme a dáme do trouby zapéct na 200 stupňů na 20 minut, nebo až se udělá taková kůrčička, záleží na troubě.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".