Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Slepice na paprice
(Ham)
recept číslo: 1915
slepap.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1 slepice
2 cibule
pepř
sůl
lžička čevené papriky
4 zelené slovenské papriky
4 - 5 rajčat
200 g anglicé slaniny
1 zakysaná smetana
hladká mouka na zahuštění
olej
 

Postup

Slepici uvaříme doměkka, odtraníme ků?i a obereme z kostí maso. Na olej dáme nadrobno pokrájenou cibuli,na kostičky nakrájenou anglickou slaninu a necháme chviku dusit. Pak přidáme na malé kousky nakrájená rajčata a na prou?ky pokrájené papriky. Přidáme mletou papriku a zalijeme vývarem ze slepice. Chvilku vaříme a pak zahustíme hladkou moukou a zakysanou smetanou. Podáváme s knedlíky.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".