Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Krakonošův oběd
(Ham)
recept číslo: 1901
krako.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

750 g vepřového plecka
1 papriková klobása
1 slovenská paprika
1 svazek lahůdkové cibulky
1 větší cibule
kapary
sůl
pepř
koření garam masala
250 g sýra Niva
1 smetana na vaření
olej

 

Postup

Maso i cibuli pokrájíme na kostičky a dáme na olej. Přidáme sůl, pepř a garam masalu a dusíme doměkka . Když je maso měkké, přidáme na kostičky nakrájenou papriku, na kolečka nakrájenou klobásu, a ještě chvilku dusíme. Na závěr přidáme nakrájenou lahůdkovou cibulku - zelenou část, kapary a nahrubo nastrouhanou Nivu, zalijeme smetanou a mícháme až smetana zhoustne.
Příloha: rýže, různě upravené brambory.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".