Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Čína pro babičku
(Ham)
recept číslo: 1870
cinabab.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

600 g hrubě mletého vepřového masa
1 velký pórek
sůl
pepř
čubrica
ústřicová omáčka žampiony
2 stroužky česneku
olej
 

Postup

Na rozpálený olej dáme pomleté maso, polovinu pokrájeného pórku, žampiony, malinko osolíme, popepříme a přidáme čubricu a necháme dusit. Když je potřeba podlijeme trochou vody. Když je maso skoro hotové, přidáme druhou půlku pórku a na plátky nakrájený česnek a necháme dodělat. Na konec dochutíme ústřicovou omáčkou a solí. Pokud budete chtít víc šťávy, lze zahustit škrobovou moučkou rozmíchanou ve vodě. Nechá se krátce povařit.
Podáváme se s rýží.

Názory čtenárů

Co je to ??
cina dne 4.12.2008 14:29:37
Čubrica je balkánské koření. Přidává se do směsí mas, dochucují se s ní i polévky. Není nutné dodržet koření, můžete si dát jaké vám vyhovuje. Já jí mám ráda a často ji používám třeba do sekané.
Jana H. dne 9.7.2006
Děkuji, to se budu muset po něm určitě podívat.
Dra. dne 9.7.2006
Co je to čubrica?
Dra. dne 8.7.2006
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".