Kuře rozdělíme na čtyři porce, které osolíme a opepříme. Na oleji je opečeme po každé straně asi 10 minut. Mezi tím podusíme žampióny. Vepřové maso, salám a žampióny společně umeleme. Do této směsi přidáme vajíčko, rum a dochutíme dle chuti. Dále si připravíme z mouky, tuku, octa, vajíčka, vody a lžičky soli vláčné těsto, které rozdělíme na čtyři stejné díly a rozválíme. Na rozválené pláty těsta rozdělíme mletou směs. Do této směsi obalíme kuře a vše uzavřeme do těsta. Do vymazaného pekáčku vložíme kapsy, párkrát propíchneme vidličkou a pečeme asi 30 minut do zlatové barvy. Omáčku připravíme ze šlehačky, vývaru a maizeny. Vše společně promícháme a dáme vařit, má vzniknout hustší omáčka, kterou dochutíme solí, pepřem a podravkou. Po upečení kapsy na talíři poléváme omáčkou. Přílohu neděláme.