Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Krůtí roláda s rajčatovou nádivkou
(cas)
recept číslo: 1809
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

700 g krůtích prsou
sůl
mletý pepř
60 g sušených rajčat v oleji
150 g sýra Madeland
čerstvá bazalka
3 lžíce olivového oleje
2 lžíce hořčice (dijonské)
200 g rajčat (z konzervy)
200 ml zeleninového vývaru z kostky
3 lžíce instantní jíšky
 

Postup

Krůtí prsa omyjeme, osušíme, seřízneme je do plátu a můžeme je lehce naklepat přes mikroténový sáček. Po obou stranách je osolíme a posypeme mletým pepřem. Připravíme si zeleninový vývar z kostky. Sušená rajčata necháme okapat a nasekáme. Čerstvou bazalku opláchneme, necháme okapat a nasekáme. Sýr nakrájíme na kostičky. Roládu potřeme tence hořčicí, posypeme sýrem, sušenými rajčaty a bazalkou (okraje masa necháme volné). Maso pevně svineme a ovážeme nití. V kastrolu rozpálíme olej a roládu na něm rychle po všech stranách opečeme. Přidáme pokrájená rajčata z konzervy a přilijeme vývar. Přiklopíme pokličkou a pomalu dusíme asi 70 minut. Poté roládu vyjmeme a udržujeme v teple. Omáčku zahustíme jíškou, osolíme a opepříme. Maso nakrájíme na plátky a podáváme s omáčkou a širokými nudlemi posypanými nasekanou čerstvou bazalkou.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".