Postup
Krůtí prsa omyjeme, osušíme, seřízneme je do plátu a můžeme je lehce naklepat přes mikroténový sáček. Po obou stranách je osolíme a posypeme mletým pepřem. Připravíme si zeleninový vývar z kostky. Sušená rajčata necháme okapat a nasekáme. Čerstvou bazalku opláchneme, necháme okapat a nasekáme. Sýr nakrájíme na kostičky. Roládu potřeme tence hořčicí, posypeme sýrem, sušenými rajčaty a bazalkou (okraje masa necháme volné). Maso pevně svineme a ovážeme nití. V kastrolu rozpálíme olej a roládu na něm rychle po všech stranách opečeme. Přidáme pokrájená rajčata z konzervy a přilijeme vývar. Přiklopíme pokličkou a pomalu dusíme asi 70 minut. Poté roládu vyjmeme a udržujeme v teple. Omáčku zahustíme jíškou, osolíme a opepříme. Maso nakrájíme na plátky a podáváme s omáčkou a širokými nudlemi posypanými nasekanou čerstvou bazalkou.