Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Kuřecí steak Herkules
(kal)
recept číslo: 1777
herste.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

4 kuřecí řízky
1 plechovka žampionů
1 pórek
100 g salámu Herkules
sůl
bílý pepř
1 lžíce oleje
250 ml smetany ke šlehání
100 g tvrdého sýra
 

Postup

Kuřecí prsa opláchneme, osušíme a lehce naklepeme (nejlépe přes fólii). Očištěný pórek nakrájíme na silnější kolečka, salám na proužky. Zapékací misku vytřeme olejem a vložíme do ní osolené a opepřené kuřecí řízky. Posypeme je pórkem, salámem, žampiony a zalijeme smetanou. Přiklopíme pokličkou, vložíme do trouby a pečeme asi 20 minut.
Než budou steaky hotové, připravíme si přílohu – rýži nebo třeba zlatavé hranolky a čerstvou zeleninu nebo salát z čerstvé zeleniny.
Poznámka:
Nic nového pod sluncem, ale je to rychlé, lehké a dobré.

Názory čtenárů

Rychlý a výtečný oběd. Jen jsem, nevěděla, jak se sýrem. Po 20 minutách jsem maso odklopila a posypala sýrem a nechala zapéct.
Dra. dne 28.6.2006
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".