Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Játra na kyselo
(Ham)
recept číslo: 1770
jatraky.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

600 g vepřových jater nebo drůbežích
1 malá sklenice zeleninového leča
sůl
mletý pepř
olej
balzamikový ocet
2 cibule
4 stroužky česneku worchesterová omáčka

 

Postup

Na olej dáme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme smažit dozlatova. Potom přidáme na kostičky nakrájená játra, opeříme, přidáme na plátky nakrájený česnek, podlijeme vodou podle potřeby a necháme dusit do měkka. Když jsou játra měkká, přidáme zeleninové lečo, osolíme, dáme podle chuti balzamikový ocet a worchesterovou omáčku. Játra by měla být jemně nakyslá. Pokud použijeme drůbeží játra, je to velmi rychlá večeře.
Podáváme s rýží, hranolky atd.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".