Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Italský zelný salát
(cas)
recept číslo: 1747
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

200 g kysaného zelí
2 kávové lžičky olivového oleje
1 stroužek česneku
mletý pepř
1 rajče
čerstvá bazalka
50 g parmské šunky
 

Postup

Česnek oloupeme, prolisuje, smícháme s olejem a mletým pepřem. Rajče zbavíme semínek a nakrájíme na kostičky. Nakrájíme si čerstvou bazalku (asi 1 lžíci) a na proužky si nakrájíme i parmskou šunku. Všechny suroviny přidáme ke kysanému zelí a promícháme. Salát podáváme s celozrnným pečivem třeba jako lehkou večeři.
Poznámka:
Čerstvou bazalku můžeme v nouzi nahradit mraženou (ta se dokonce prodává, objevila jsem ji v Tescu).

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".