Kuřecí prsa opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky o straně asi 2,5 cm, posolíme. V misce rozmícháme celá vejce se škrobovou moučkou a vytvoříme těstíčko, do kterého maso nasypeme a kostky v těstíčku promícháme, aby se dobře obalily.
V misce si promícháme všechny surovina na omáčku. Feferonky jemně nasekáme nebo použijeme nakládané drcené feferonky. Naťovou cibuli očistíme a jemně nakrájíme. Otevřeme si konzervu s ananasem, šťávu odcedíme a asi 4 lžíce šťávy přidáme ještě do omáčky.
Na velké pánvi si rozpálíme olej, vložíme do něj kuřecí maso obalené v těstíčku a smažíme do zlatova. Občas lehce promícháme. Jakmile je maso osmažené, přidáme cibulku a po chvíli přilijeme připravenou omáčku a kousky ananasu. Promícháme a společně pár minut podusíme.
Podáváme s rýží.
Poznámka:
Jde o 4 porce a jako vždy na tento typ přípravy masa použijeme dostatečně velkou pánev. Lze připravit i z kvalitního vepřového masa.