Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Ohnivá pánev čerta Šmajstrla
(Maj)
recept číslo: 1640
cersmaj.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

200 g vepřového plecka /kotlet bez kostí/
400 g kuřecích řízků
200 g klobásky
1 červená paprika
1 zelená paprika
1 plechovka červených fazolí v chilli omáčce
4 střední cibule
6 stroužků česneku
200 g žampionů nebo plechovka sterilovaných
50 ml olivového oleje
2 chilli papričky /koření/
1 pórek
100 ml piva
1 kelímek strouhaného křenu
sůl
mletý pepř

 

Postup

Maso pokrájíme na nudličky, klobásku na tenká kolečka, žampiony oloupeme a pokrájíme na kousky, papriky zbavíme jadřinců, nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé kostičky.
Na rozpáleném oleji osmahneme klobásku a maso, vyjmeme na talíř, do výpeku dáme nakrájenou cibuli a česnek , přidáme papriky, žampiony a restujeme tak 3 -5 minut. Pak zpět vložíme maso, na kousky nakrájené chilli papričky nebo lžičku chilli koření, podlijeme mírně pivem a pár minut podusíme. Přidáme plechovku fazolí (dle potřeby i s trochou nálevu ) a prohřejeme. Okořeníme dle chuti. Podáváme na pánvi ozdobené jemnými kolečky pórku a hustě posypané čerstvě nastrouhaným křenem.
Přílohy: hranolky, americké brambory, pečivo

Názory čtenárů

Výborný recept! Vaříme to už podruhé. Mám (nejen) tyto "mixy" moc rád. Mno, pan Petr asi zvládne tak čínskou polévku a párek, vzhledem k jeho podivné reakci, co? =D
Martin dne 5.12.2010 16:35:29
to Petr 9,3,2010- a co Vám na tom připadalo divného?Maso,klobása a zelenina je snad OK,o cibuli a česneku nemluvě, fazole také, jinak jste nikdy v životě asi nejedl "mexiko".Tak jaký problém? A co tak jako vyříte Vy?????
Hana dne 17.5.2010 16:12:28
Je to jako když pejsek a kočička vařili dort...
petr dne 9.3.2010 08:56:23
Je to fakt super vsichni si to vyskousejte ja vim co je dobre Coudak
dne 31.1.2009 20:50:25
výborné nic víc
lidka dne 9.1.2009 10:20:38
VYPADA TO SUPER,URCITE VYZKOUSIME
dorot dne 21.12.2008 22:07:54
Je to vynikající. Už jsem to vařila i bez masa jen s klobáskou a bylo to taky super.
Dáša dne 9.12.2008 16:49:29
Velice vynikající jídlo.Změna je život.Ráda experimentuji a tenhle recept se mi hodil.Je toho hodně a je to super.Dál tak vynikajících receptů.
Janička dne 16.2.2008
ANO, TŘIKRÁT ANO- JE TO DOBROTA A ZASE NĚCO JINÉHO, NEŽ KLASIKA, NA KTEROU JSME VŠICHNI ZVYKLÍ. OPRAVDU JEŠTĚ VÍC PODOBNÝCH RECEPTŮ BY NEŠKODILO. DÁVÁM BODY.
JINDŘIŠKA dne 20.9.2007
Včera na zahradní párty jsem slavila úspěch s tímto pokrmem. Všem chutnalo, tak chválím autora receptu a prosím si ještě další takové.... děkuji
Sváťa Aš dne 1.7.2007
Tedy úspěch jsem zaznamenala veliký, koledníci si pochvalovali, feferonek jsem dala bohatě, takže budou mít "pálivé" zážitky ještě jednou...:-))
Dagmar dne 10.4.2007
To udělám pro velikonoční koledníky,a dám tam hodně feferonek, ať si užijí - kluci!!!!!!!!!
Dagmar dne 2.4.2007
Moc dobré.Dělala jsem poloviční dávku a byly čtyři porce.
Jarča. dne 12.3.2007
Super! Opisuji recept a předávám dál, stojí za to!
Jitka dne 26.1.2007
Výborné, díky.
Karel dne 23.1.2007
Dneska vyzkoušeno,rodina moc chválila,výborný recept,díky.
Zdeňka dne 6.1.2007
Uvedené množství stačí tak pro 6 až 8 osob.
vde dne 2.1.2007
Úplně souhlasím, i těch 8 osob se s přehledem nasytí, mám to vyzkoušeno.
Maj dne 2.1.2007
Pro kolik lidí má ten recept být? 0,8 kg masa a klobásy? Jestli pro jednoho, nemáte jeho fotku?
Vavřinec Křepelka dne 1.1.2007
Něco podobného jsem si dala v restauraci a chtěla jsem získat recept. Když jsem otevřela Hospodyňku, jsem moc ráda, že se tu tak najednou objevil. SUPER. Už ho mám vytisklý a v mé kuchařce. DĚKUJI!
Martina Š. dne 14.12.2006
dobré a krásně barevné, jí se i očima!
peťka dne 23.10.2006
super super super-a je toho hodně!!!
Jiřka dne 18.9.2006
Co je dobré, to se chválí samo, říká můj manžel, takže se vše povedlo a vše snědlo.
Karen dne 8.8.2006
je to výborný
dne 5.8.2006
Už jsem dobrého ochutnal po celém světě dost, ale tahle čertovská pánev je opravdu kulinářská lahůdka, vyzkloušejte určitě všichni!
námořník Pepek dne 26.7.2006
Dobré - moc.
Jiřka Tábor dne 27.6.2006
Děkuji za recept, pochutnali jsme si. Přidávám body k hodnocení.
Franta dne 11.4.2006
Copak jsem to tu našel? Hned jsem vyzkoušel a můžu říct že je to takový gurmánský mazec, že už se těším na naše páteční sešlosti na zahradě, tohle jistě dám k lepšímu. Dávám taky bod.
Milan Kaplík dne 22.3.2006
Mohu všem jen doporučit,výborné papání na dva dny zajištěno...
Ludek dne 8.3.2006
Tak jak je napsáno tak je i dáno, pro syna pár kousků hranolků a není co řešit, řadím mezi výtečné mňamky!
Blažena dne 28.2.2006
Moc mi chutnalo a rodině také. Výborný recept!
Igor dne 22.2.2006
Jednoznačně jednička s hvězdičkou, víc takových receptů-vůbec bych se nezlobila!!!
Kill dne 3.2.2006
Vynikající!!!!
Josef dne 27.1.2006
Ohnivá pánev, co dodat, je prostě skvělá. Jen slzičky u křenu, ale ty byly tatínka.
Drahuše. dne 24.11.2005
co je ohnivé je dobré a na obrázku moc lákavé, vyzkouším!
jindra dne 10.11.2005
vipada super
dne 9.11.2005
Tak tento recept radim ke svym oblibenym a ze jsem jich uz zkusila mnoho!!! Naprosto skvele, manzel si dokonce dal dve porce najednou:-)!
Eva dne 28.10.2005
Z téhle porce podělíte i pět strávníků, moc dobré!
Karla dne 17.10.2005
Vyzkouším, vypadá to dobře!
lidka dne 14.10.2005
Úplně bezkonurenční mňamka, doporučuji všem!!!!
jiťa dne 20.9.2005
Připravte si ale hodně velkou pánev!
Iva dne 19.9.2005
Čertovská směs to tedy je, a že se ta dobrota podává přímo z pánve, to je dobře vymyšleno, měli jsme malou sešlost a zašpinili jsme dohromady jen pár vidliček, pochutnali jsme si ale všichni!
dne 29.8.2005
Já jen, že to měl být čert Šmajstrla, ale i tak vyzkoušejte tenhle u nás oblíbený recept!
maj dne 25.8.2005
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".