Zpěníme nadrobno nakrájenou červenou cibuli, přidáme na malé kousky nakrájená kuřecí prsa a osmahneme. Přidáme na plátky nakrájené žampiony, zalijeme směsí 150ml vína a 100ml vody a dusíme, až vše změkne. Přidáme dva rajčatové protlaky, sůl a cukr podle chuti. Vaříme, až omáčka zhoustne. Zvlášť uvaříme bešamelovou omáčku - z másla a lžíce mouky připravíme řidší jíšku, do které postupně přilijeme asi 300ml mléka a řádně promícháme. Necháme projít varem, až omáčka zhoustne, osolíme, opepříme a odstavíme z plotny. Do hotové omáčky přimícháme strouhaný parmezán (1/2 sáčku) a syrové vejce (nesmi se srazit). Pekáček vymažeme máslem, dno zalijeme polovinou bešamelové omáčky. Střídavě vrstvíme plátky lasagní a rajčatovou směs. Na poslední vrstvu lasagní nalijeme zbytek bešamelové omáčky a posypeme parmezánem. Pečeme dozlatova (asi 35min). Dobrou chuť!
Poznámka: Tento recept je od Lucky z našeho Fóra.