Maso nakrájíme na delší tenké nudličky. Cibule oloupeme, rozkrojíme na polovinu a poté na tenké plátky. Na pánvi se silným dnem rozehřejeme jednu lžíci oleje a ořechy zprudka opečeme za stálého míchání. Vyjmeme je a na papírové utěrce je zbavíme přebytečného tuku.
Přidáme zbytek oleje a rozehřejeme ho na vysokou teplotu a poté opékáme plátky cibule až zesklovatí. Přidáme maso a opékáme až zbělí. Potom teplotu zmírníme, přilijeme polovinu vývaru a dusíme, až je maso měkké a vývar se téměř odpařil. V malé misce si smícháme opečené ořechy, med a zbytek vývaru se škrobovou moučkou. Tuto směs nalijeme na maso a mícháme, dokud omáčka nezhoustne. Celý pokrm dochutíme sójovou omáčkou. Podáváme s rýží, masovou směs ozdobíme proužky červené papriky a šikmo nakrájenými kolečky naťové cibule.