Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Mrkvové zelí
(Ham)
recept číslo: 1439
mrkzeli.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

500 g mrkve
ocet
hladká mouka
tuk na jíšku
pepř
sůl
 

Postup

Mrkev dáme vařit vcelku. Když je uvařená, tak se oloupe a nastrouhá na hrubém struhadle. Dá se do kastrůlku, podlije se trochou vody, zasmaží se jíškou a ještě chvilku povaří, osolí, opepří a přidá se ocet podle chuti.
Podává se k dušenému vepřovému na kmíně nebo na pepři s brambory.

Názory čtenárů

ja delam inak,oloupam mrkev nastrouham na vetši pak dam do hrnce a podlyju vodou, posolim,dam nove koženi,bibkovyj list,a dusim pak zahustim a dam malo smetany a dochutim octem a cukrem,
Toba Natalija. dne 23.10.2008 22:11:04
ja delam inak,oloupam mrkev nastrouham na vetši pak dam do hrnce a podlyju vodou, posolim,dam nove koženi,bibkovyj list,a dusim pak zahustim a dam malo smetany a dochutim octem a cukrem,
Toba Natalija. dne 23.10.2008 22:10:41
Dobrý nápad, tohle vůbec nemusí být špatné, určitě brzo vyzkouším.Dávám bodíky.
Maj. dne 16.1.2007
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".