Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Marinovaná ryba
(cas)
recept číslo: 1383
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

500 g rybího masa (např. hejk)
2 lžíce oleje
100 ml bílého vína
1 citrón
Marináda:
2 stroužky česneku
1 cibule
citrónová šťáva
1 lžíce oleje
1 lžíce kečupu
1 lžíce sojové omáčky
sůl
mletý pepř
 

Postup

Porce ryby očistíme, opláchneme a osušíme. Na marinádu si očistíme cibuli a jemně ji nakrájíme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Obojí promícháme s ostatními přísadami a touto marinádou zalijeme porce ryby. Necháme je v chladničce minimálně půl hodiny odležet.
Potom je z marinády vyjmeme, setřeme ji a porce po obou stranách zvolna opečeme na oleji, podlijeme je vínem a krátce podusíme. Vyjmeme je z pánve a dáme na talíře. Na pánev vlijeme zbytek marinády, prohřejeme ho a nalijeme na porce ryby. Na každý kousek ryby položíme ještě dílek citronu. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a čerstvá zelenina.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".