Postup
150 g změklé Hery třeme s 200 g moučkového cukru, poté přidáme vejce, sůl, nastrouhanou citronovou kůru a vanilkový cukr. Všechno utřeme do hladké pěny. Přidáme měkký tvaroh a mouku rozmíchanou s kypřícím práškem. Spojíme v polotuhé těsto, nakonec vpracujeme rozinky namočené v rumu a kandované ovoce. Na pomoučeném vále vyválíme silný plát, ve dvou třetinách ho přeložíme a upravíme do tvaru štóly. Štólu přeneseme na plech vymazaný 100% tukem (např. Omega) a ihned pečeme v troubě předehřáté na 160 stupňů C po dobu asi 20 minut. Dále pokračujeme v pečení při teplotě 180 stupňů C po dobu asi 30 minut. Po upečení štólu potíráme zbytkem rozpuštěné Hery, tuk necháme vsáknout a pocukrujeme ji silnou vrstvou moučkového cukru. Po úplném zchladnutí ji zabalíme do potravinářské fólie a necháme uležet asi dva dny. Je potom vláčná a také použité kandované ovoce změkne.