Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Kuřecí kari polévka s brokolicí
(cas)
recept číslo: 1244
karibr.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

300 g kuřecího masa
100 g brokolice (i zmražené)
1 větší mrkev
3 lžíce hrášku
sůl
1 kávová lžička kari koření
70 g másla
3 lžíce hladké mouky
 

Postup

Na polévku můžeme použít i méně kvalitnějšího kuřecího masa (kuřecí stehna, kuřecí skelet). Z tohoto masa si připravíme asi 2 l vývaru, měkké maso obereme a nakrájíme na větší kousky. Do vývaru zavaříme na růžičky rozdělenou brokolici (vzhledem k potřebnému množství stačí i zmražená), na kostičky nakrájenou mrkem a hrášek. Přidáme obrané maso a podle potřeby dosolíme. Z másla a mouky si připravíme světlou jíšku do které zamícháme lžičku kari koření. Hotovou jíšku zředíme vývarem, dobře rozmícháme a vlijeme do polévky. Polévku vaříme ještě asi 10 minut.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".