Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Šalvějové brambory
(cas)
recept číslo: 1206
syroom.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

15 ks brambor
lístky čerstvé šalvěje
olivový olej na potření
sůl
 

Postup

Brambory očistíme a uvaříme tak, aby nebyly úplně dovařené. Vodu slijeme, brambory necháme vychladnout. Potom každou bramboru asi do poloviny nařízneme a do řezu vložíme lístek šalvěje. Brambory osolíme, potřeme olejem a každou zvlášť zabalíme do alobalu. Takto připravené brambory necháme v chladnu odležet. Poté je grilujeme po dobu 10 – 15 minut. Podáváme je jako přílohu například ke grilovanému masu.
Poznámka:
Při otvírání alobalu dáváme pozor na horkou páru!

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".