Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Vepřové medailonky v rozinkovém těstíčku
(cas)
recept číslo: 1162
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

400 g vepřové panenky nebo kýty
sůl
hladká mouka
1-2 vejce
125 ml světlého piva
polohrubá mouka
asi 50 g rozinek
olej na smažení
 

Postup

Rozinky namočíme do piva. Z masa nakrájíme kousky – medailonky o váze asi 25 – 30 g, zlehka je naklepeme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Do piva s rozinkami přidáme rozšlehaná vejce a polohrubou mouku, promícháme a vytvoříme těstíčko. V něm namáčíme kousky masa a smažíme je na rozpáleném oleji dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými brambory. Na talíři doplníme listem hlávkového salátu a plátkem pomeranče.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".