Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Celerový salát
(cas)
recept číslo: 1155
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

150 g řapíkatého celeru
1 žlutá paprika
1 svazek ředkviček
200 g šunky (nebo uzených krůtích prsíček)
1 malá cibule
2 lžíce majonézy
80 g netučného bílého jogurtu
1 lžička hořčice
1 malá lžička medu
sůl
pepř
 

Postup

Celerové řapíky omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky dlouhé asi 1 cm. Paprikový lusk očistíme, opláchneme a nakrájíme na nudličky. Omyté a osušené ředkvičky rozdělíme na čtvrtiny. Šunku nebo krůtí prsíčka nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme.
Majonézu rozmícháme s jogurtem, hořčicí a medem. Osolíme a opepříme. Nalijeme na připravené suroviny a promícháme. Rozdělíme na talíře a ozdobíme lístky celeru.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".