Kečup, olej, hořčici a worcester promícháme a přivedeme za stálého míchání do varu. Odstavíme a necháme vychladnout. Uzeninu (vuřty, točený salám, silné párky apod.) oloupeme a nakrájíme na plátky o síle asi 2 mm. Zalijeme je vychladlou směsí, přidáme majolku a bílý jogurt a na půlkolečka nakrájenou cibuli. Přidat můžeme i papriku a chilli koření – máme-li rádi pikantnější chuť. V případě, že se nám zdá příliš kyselé, přidáme ještě cukr. Řádně promícháme, misku zakryjeme alobalem nebo potravinářskou fólií a necháme v chladničce proležet alespoň 24 hodin.
Před podáváním můžeme posypat nakrájenou naťovou cibulkou. Jíme s chlebem.
Poznámka:
Rozpočet je na poměrně velké množství salátu, pro začátek zkuste udělat jen poloviční dávku.