Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Zvěřina na zelenině
(cas)
recept číslo: 1119
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

800 g masa ze zvěřiny (např. srnčí kýta)
200 g slaniny
6 menších brambor
6 malých cibulek
2 mrkve
2 petržele
1 celer
250 ml červeného vína
6 stroužků česneku
1 bujonová kostka
6 kuliček jalovce
6 kuliček nového koření
2 bobkové listy
mletý pepř
sůl
olej
 

Postup

Zvěřinu očistíme od tuku, odblaníme, osolíme, prošpikujeme částí slaniny a potřeme prolisovaným česnekem. Maso opečeme po všech stranách na oleji se zbylou slaninou, kterou jsme nakrájeli na kostičky. Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev a petržel a celer nakrájený na kostičky, koření, celé cibulky a na kolečka nakrájené brambory. Podlijeme vývarem z bujonové kostky a pečeme v troubě za občasného přelévání červeným vínem a vypečenou šťávou. Po upečení zvěřinu nakrájíme na plátky, obložíme zeleninou a podáváme s chlebem. A sklenkou červeného vína.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".