Ta smetana cibuli skvěle zjemní. Můj kamarád cibuli nerad, ale po kotletkách se jen zaprášilo. Luc dne 12.7.2010 14:22:45 |
Zapákám to i s bramborama a je to mňamka. Minimum špinavého nádobí a jednoduchá příprava ja také velkým kladem. Boris dne 4.10.2009 13:37:39 |
Dělám již hodně dlouho a vždy mám úspěch. Všem doporučuji. Ji. Ji. dne 30.3.2009 17:29:28 |
Vse vypada hezky,ale take jestli to dobre chutna.Musi to byt nejak sladke a ne prirodni.Nojo,takto se pomalu vse vari uz vsude a tak verim ze druhym to bude chutnat! josef dne 17.3.2009 04:47:07 |
TENTO RECEPT MÁM OD SVÉHO ZESNULÉHO KAMARÁDA A NEMÁ CHYBU. HONZA dne 9.2.2009 20:20:09 |
Mně se stránky moc líbí, jsou oproti jiným velice přehledné, můžu jen pochválit!!! alex dne 24.1.2009 11:50:46 |
Já jsem myslela, že je to o vaření, ale dobře. Můj názor je , že jsou pěkné, upravené a přehledné. Hodně fotek a hodně dobrých receptů. Mě se líbí. Ale je pravda, že se nemusí líbit každému. Mně ale jo. Jana H. Jana H. dne 17.9.2008 20:40:17 |
od te doby, co se zmenil vzhled techto stranek sem uz temer nechodim, pritom jsem byla pravidelnym a castym navstevnikem. daleko hezci stranky jsou http://www.mamincinyrecepty.cz/ revka dne 17.9.2008 14:51:26 |
Výborný,já nevymazávám pekáček, ale na dno naskládám slaninu, cibule, masíčko, smetana.... Někdy i společně s bramborama, střídám vrstvy, vše zaliju smetanou a zasypu sýrem. dne 14.4.2006 |
Bezva, dělávám a cibulí nešetřím! Maj dne 17.1.2006 |
Moc dobré, u nás už zdomácnělý recept.... Mery dne 27.7.2005 |
Vždycky na to dostanu každýho chlapa!
Luc dne 15.4.2004 |
Dělám to skoro stejně,jen nevymažu pekáč olejem a
taky je to výborný.A cibule v kombinaci se šlehačkou-výsledkem je dobrý štáva....po té se může utlouct můj syn :-) Vesvo dne 8.2.2004 |
Souhlasím s předchozím názorem, až na tu cibuli, tam mi v kombinaci se šlehačkou moc nesedí. Petra dne 31.1.2003 |
Dá se to udělat taky tak, že kotlety se navíc okoření gril. kořením a do zapékací misky se skládá maso s cibulí, sýrem po vrstvách a celé se to zalije šlehačkou a to den předem. Druhý den se to jen šoupne do trouby. Je to výborné. orsey dne 10.10.2002 |