Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Polévka na divoko
(cas)
recept číslo: 1004
obecpol.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

3 kuřecí skelety
sůl
tymián
bobkový list
nové koření
3 kuličky jalovce
mrkev
celer
petržel
cibule
mouka
2 žemle

 

Postup

Kuřecí kostry uvaříme v osolené vodě, vyjmeme, necháme trochu zchladnout a maso obereme. Vývar procedíme. Kořenovou zeleninu a cibuli očistíme a nahrubo nastrouháme. Do hrnce dáme rozehřát sádlo, na kterém osmažíme kořenovou zeleninu společně s kořením a cibulí. Přidáme obrané a nakrájené maso z kuřecích skeletů, zalijeme vývarem a asi 15 minut provaříme. Žemli nakrájíme na kousky a osmažíme na kousku másla nebo na lžíci sádla. Posypeme jí až polévku nalitou do talíře.

Názory čtenárů

Už jsi to jedl??
Iva dne 27.2.2003
Je to hnus.
---------hdjrh¨¨¨¨ dne 26.2.2003
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".