Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo

ČLÁNKY

Netradiční dárek – dárkový poukaz na kurz vaření do Chefparade

Dochází Vám inspirace čím obdarovat své blízké nebo přátele?

Kuchařské kurzy vaření mohou být tím pravým. Potěšte své blízké netradičním dárkem, kupte jim dárkový poukaz. Dárkové poukazy nejsou vázány na konkrétní kurz ani na jméno, takže jsou přenosné a obdarovaný se může sám rozhodnout, kdy a na jaký kurz vaření přijde.

chefparade

Ve škole vaření Chefparade nabízejí širokou škálu kurzů - od americké kuchyně přes asijskou, evropskou zastoupenou například francouzskou a italskou kuchyní, až po českou klasiku nebo grilování. Rádi byste si doma připravili vlastní sushi či sladké pralinky a nevíte, jak na to? V Chefparade Vám poradí, zde si svůj kurz nalezne každý. Chefparade je škola vaření pro začátečníky i pokročilé a nezapomínají tu ani na ty nejmenší malé gurmány s dětskými kurzy vaření. Vlastníte či řídíte firmu? Ve škole vaření Chefparade můžete uspořádat firemní akce a teambuilding, na které se nezapomíná, a jistě pomohou stmelit Váš pracovní kolektiv.

Přijďte se s profesionály přesvědčit, že v Chefparade jste šéfkuchaři Vy! Proniknete do tajů kuchařského umění, pobavíte se a poznáte nové lidi.

Více o škole vaření Chefaparade naleznete na www.chefparade.cz