Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Makrely na víně
(cas)
recept číslo: 999
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

800 g makrel
100 g žampionů
2 lžíce hladké mouky
200 ml bílého vína
4 lžíce olivového oleje
1 lžička provensálského koření
mletý bílý pepř
sůl



 

Postup

Očištěné porce makrel osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Opečeme je po obou stranách na rozpáleném oleji. Ve zbylém výpeku orestujeme žampiony (oloupané a nakrájené na silnější plátky) a posypeme je provensálským kořením. Potom přilijeme víno a krátce podusíme. Nakonec vložíme zpět ryby a necháme vše společně ještě 5 minut podusit. Podáváme s bagetou, ozdobíme plátky citronu.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".