Těstoviny (svůj oblíbený druh) uvaříme podle návodu na obalu. Hotové zcedíme, necháme okapat a případně trochu promastíme olejem (i olivovým). Maso nakrájíme na tenké menší plátky, osolíme a opepříme. Pomeranč oloupeme a nakrájíme na kousky, česnek nakrájíme na tenké plátky, pór na šikmá kolečka. Zázvor oloupeme a nastrouháme na hrubém (okurkovém) struhadle. Na dostatečně velké pánvi (bude muset pojmout maso i těstoviny) si rozpálíme olej, na něm velmi krátce orestujeme nastrouhaný zázvor a česnek a přidáme okořeněné maso. Opečeme ho a přidáme nakrájený pórek. Po 2 až 3 minutách přidáme tři lžíce sojové omáčky, nakrájený pomeranč a uvařené těstoviny. Vše dobře promícháme a prohřejeme. Podáváme s hlávkovým salátem.
Poznámka:
Tyto těstoviny chutnají dobře teplé i studené.