Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Provensálská telecí pečeně
(vde)
recept číslo: 911
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

600 g telecí pečeně
150 g rajčat
200 g sterilovaných žampionů
20 g hladké mouky
20 g rostlinného oleje
50 ml bílého vína
2 stroužky česneku
mletý pepř
sůl

 

Postup

Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky a jemně naklepeme. Každý plátek osolíme a opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme na rozpáleném oleji. Přidáme sterilované žampiony, nakrájená rajčata a prolisovaný česnek. Vše mírně podlijeme vodou, krátce podusíme. Potom ještě podlijeme vínem a znovu podusíme. Podáváme s bramborem, bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".