Nejdříve smícháme jogurt, máslo, citronovou šťávu, česnek a všechno koření a do marinády vložíme malé plátky masa lehce poklepané paličkou nebo tupou hranou nože. Necháme uležet v chladnu nejméně tři hodiny, ale lépe přes noc.
Maso lze grilovat (během grilování potíráme zbytky marinády), nebo opékat na pánvi ve formě malých placiček vytvořených z několika kousků masa. Placičky se dobře tvoří i v lívanečníku. Maso přisolíme až těsně před tepelnou úpravou.
Příloha: rýže a zeleninový salát nebo zelenina podle chuti a možností.
Obměna: bílý jogurt lze nahradit 4 lžícemi sojové omáčky + jednou lžící oleje + 2 lžičkami cukru + 1 lžičkou citronové šťávy)
Poznámka: Jídlo je trochu pracnější, ale s bohatou zeleninovou oblohou jej lze použít i pro slavnostnější příležitosti.