Krůtí prso opatrně rozřízneme tak, aby nám vznikl co největší plát a nikde jsme si neudělali zbytečné "díry". Takto vytvořený plát masa lehce naklepeme (nejlépe přes potravinářskou fólii nebo přes mikrotenový sáček). Po obou stranách ho osolíme a po vnitřní straně posypeme kari kořením. Na másle uděláme míchaná vajíčka a poklademe je na plát masa připravený na roládu . Klobásy oloupeme, rozdělíme podélně na poloviny a položíme na vajíčka. Cukety oloupeme a nakrájíme z nich hranolky a poklademe je podél klobás. Takto připravenou náplň pevně zabalíme do plátu masa a roládu převážeme. Osmahneme ji na povrchu na troše oleje a necháme ji péct v troubě. Občas kontrolujeme a v případě potřeby podléváme vývarem. Asi po 40 minutách ji otočíme a pečeme dalších 30 minut. Podáváme s bramborem, bramborovou kaší, jednoduchým bramborovým salátem a čerstvou zeleninou. Můžeme ji podávat i studenou - s chlebem, naloženou zeleninou.
Poznámky:
Krůtí prso bývá veliké, takže můžete počítat asi s 10 - 12 porcemi. Podobně lze připravit i kuřecí roládu, kuře však musíme nejprve vykostit, což není úplně triviální. Kuřecí maso je však proti krůtímu jemnější.