Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Uherská rybí polévka
(cas)
recept číslo: 789
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

750 g kapra
1 cibule
1/2 celeru
1 mrkev
1 petržel
3 lžíce rajčatového protlaku
mletá sladká paprika
mletý pepř
sůl
špetka mletého nového koření
bobkový list
tymián
1 l vody
250 ml zakysané smetany
olej
 

Postup

Rybí maso vykostíme, nakrájíme na menší kousky, osolíme a posypeme mletou paprikou. Zeleninu očistíme, nahrubo nastrouháme a spolu s nakrájenou cibulí osmahneme dozlatova na tuku ve větším hrnci. Pak přidáme připravené kousky rybího masa, opečeme je, přidáme rajčatový protlak a koření, zalijeme vodou a smetanou a vaříme, až maso změkne. Hotovou polévku dochutíme solí a podáváme.

?

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".