Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Pikantní špagety s česnekem
(cas)
recept číslo: 693
pikaspag.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

400 g špaget
3 lžíce olivového oleje nebo 50 g másla
4 velké stroužky česneku
1 feferonka (větší)
hrst petrželové natě

 

Postup

Pro tento pokrm je zvlášť vhodný olivový olej, ale pokud jej nemáte, můžete použít místo něj máslo. Špagety uvaříme podle návodu v mírně osolené vodě a scedíme. Na oleji (nebo na másle) krátce osmahneme prolisovaný česnek a přidáme jemně nasekanou feferonku. Zelenou petrželku opláchneme, necháme okapat a jemně nakrájíme. Těstoviny přidáme na pánev a promícháme se s česnekovým olejem, feferonkou a zelenou petrželkou. Jakmile se těstoviny promastí, stáhneme je z ohně a podáváme. Dobrým vínkem k tomu nic nepokazíme.
Poznámka: Feferonku lze vynechat, ale potom jsou špagety méně pikantní.

Názory čtenárů


dne 15.2.2005
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".