Nejsem zas az takovy zacatecnik,ale snad ty recepty by pochopil kazdy,nebo,ne?Je to dostacujici si myslim,ja osobne bych to i zestrucnila,neco je az moc do detailu. Monina dne 16.1.2009 11:16:30 |
Tak to jste jeste nečetly milé dámy ekuchařku. Je ze všech nejlepší a máte u ni i video. Fakt super, vřele doporučuji Maja dne 26.11.2008 00:01:34 |
Moje koprovka: na másle zpěním mouku-hladkou, nechám mírně ztmavnout, zaleju mlékem a udělám bešamel, ten opětně mlékem rozředím, osolím a nechám provařit cca 2 minuty, míchám, aby se nepřipálilo, pak přidám nasekaný kopr, citronovou šťávu, kysanou smetanu a dle potřeby cukr, dělám sladkokyselou, zjemňuji troškou šlehačky-nemusí být. Maj dne 7.3.2006 |
Jakou čočku bys tu chtěla? Nakyselo, polévku nebo jakou? Můžu nějak poradit? dne 3.3.2006 |
Pro pí. Hladíkovou. Asi jste to přehlédla, ale kopr je uveden v postupu...spolu s mlékem, jogurtem atd. Jsem také začátečník a jen na Hospodyňce najdu tyhle základní recepty. Ještě mi tu chybí čočka :-) Eskarina dne 16.8.2005 |
pro můrku:
tak už laskavě odjeď na svýho labužníka a neotravuj tady.... na tvoje trapný a únavný "rady" není nikdo zvědavý ádi dne 28.5.2004 |
A tohle prostě JE nejlepší kuchařka na netu... s tím nic nenaděláš.... :-) ádi dne 28.5.2004 |
Pozdrav marie jakl.
Nejlepší stránka na recepty je www.labuznik.com.To je asi moje nejlepší rada zdejším kuchařkám. Pozdrav i České hospodyňce. můrka dne 27.5.2004 |
jo, jo, je tu dost chyb a pitomin. můrka dne 26.5.2004 |
Vzkaz pro glosátora "můrku":
Prosím o věcné připomínky a zkušenosti, které mohou ostatním pomoci!! Česká hospodyňka dne 26.5.2004 |
pozdrav murce,
nevim kdo tady pise nejvic pitomin. Kritizovat a nicit dobrou vec "anonymne" je velice lehke a zbabele. Ceska hospodynka je doposavat ta nejlepsi stranka,kterou jsem nasla a dik za ni. marie jakl dne 26.5.2004 |
V přehledu surovin se kopr vyskytuje 2x, ale v postupu není uveden. Kuchař se tomu pousměje, ale začátečníka to může vyvést z míry. Hladikova dne 3.5.2002 |