Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a lehce naklepeme (přes fólii). V pánvi rozehřejeme olej, vložíme do něj připravená kuřecí prsa a opékáme po každé straně necelé tři minuty. Posypeme je sezamovým semínkem, vyjmeme z pánve a udržujeme je v teple. V kastrůlku rozehřejeme máslo, přidáme cukr, občas promícháme a jakmile cukr začne karamelizovat, zalijeme jej 1/4 šálku vody a citrónovou šťávou. Uvedeme do varu. Mezitím v misce dobře vidličkou umícháme bramborovou moučku s vodou. Kastrůlek odstavíme a za stálého míchání do něj vlijeme rozmíchanou bramborovou moučku. Dáme zpátky na oheň a necháme přejít varem. Kuřecí prsíčka dáme na talíř, přelijeme připravenou omáčkou a ozdobíme spirálkami okrájené citrónové kůry. Podáváme s rýží.