Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Vepřové kotlety plněné pivním sýrem
(hab)
recept číslo: 519
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

4 větší vepřové kotlety
2 lžíce tuku nebo olej
150 g pivního sýra (nebo Nivy)
1 lžíce másla
1 lžička hladké mouky
sůl
200 ml vývaru
sklenička červeného zelí
 

Postup

Omyté a osušené kotlety naplocho z jedné strany prořízneme a vzniklé kapsy naplníme pivním sýrem nebo Nivou a malým kouskem másla. Na okraji spojíme párátkem nebo grilovací jehlou, po povrchu osolíme a poprášíme moukou. Rychle opečeme po obou stranách v oleji a vyjmeme. Výpek zalijeme připraveným vývarem (stačí z bujonové kostky), krátce povaříme a přeléváme jím porce masa na talíři. Podáváme s bramboráčky a červeným sterilovaným zelím.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".