Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Maso na kondenzovaném mléku
(TiM)
recept číslo: 401
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

6 ks vepřové kotlety nebo kuřecí či krůtí plátky
1 neslazené kondezované mléko 2 velké cibule
pepř
sůl
olej
 

Postup

Na pánvi rychle osmahneme jemně naklepané osolené a opepřené plátky masa. Hotové uložíme do hrnce s pokličkou. V té době ve větším hrnci zpěníme na oleji cibuli nakrájenou na půlměsíce (nekrájet nadrobno). Když cibule mírně zavadá, přidáme kondenzované mléko a vše vaříme na mírném ohni. Jak začne směs probublávat přidáme plátky masa a během mírného varu jimi mírně v omáčce pohybujeme. V okamžiku, kdy začne omáčka mírně houstnout je vše hotovo a rychle za tepla podáváme na talíř. Je to velice jednoduché a chutné.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".