Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Jehněčí kotlety po srbsku
(vde)
recept číslo: 387
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

600 g jehněčích kotlet
1 větší cibule
3 rajčata
3 zelené papriky
50 g sádla
4 lžíce oleje
worchesterská omáčka
50 g rajčatového protlaku
hladká mouka
mletý pepř
sůl
 

Postup


Z kotlet odkrojíme kosti, každou kotletu na okraji na několika místech nakrojíme (asi 1 cm), naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a pomoučíme. Na rozpuštěném másle je zprudka opečeme po obou stranách a vyjmeme. Na oleji zpěníme na plátky pokrájenou cibuli, pokrájená omytá rajčata a na proužky nakrájenou papriku. Přidáme rajčatový protlat, podlijeme malým množstvím vody, přichutíme několika kapkami worchesterské omáčky a přisolíme. Do takto připravené směsi vložíme znovu opečené kotlety a dusíme pod pokličkou doměkka. Podáváme horké (u jehněčího je to důležité!) a opečenými brambory nebo s rýží.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".