Začínáme s přípravou vepřové panenky. Pečlivě odstraníme všechny blanky, maso pokapeme olivovým olejem, osolíme a opepříme a necháme chvíli odpočinout.
Zatím si připravíme cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky. Pokud máme delší vepřovou panenku než je průměr pánve, překrojíme ji na polovinu. Maso krátce orestujeme po všech stranách na pánvi na malém množství olivového oleje. Na alobal položíme nakrájenou cibuli a plátky česneku, na to špalíček masa a na jeho povrch plátky slaniny. Zabalíme, utěsníme a vložíme na plech na pečení.
Část plechu je zatím nevyužitá, tu můžeme vyložit papírem na pečení a poklást na kolečka nakrájenými brambory. Plátky brambor okořením podle chuti. Vše dáme do trouby vyhřáté na 200 st. C a pečeme 25 až 36 minut.
Mezitím si ohřejeme fazole v omáčce a vše pak společně podáváme.