Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Mořský vlk na citronu
(vde)
recept číslo: 3663
morskyvlk.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

2 ks mořského vlka

sůl

mletý pepř

tymián (ideálně čerstvý)

1 citrón

100 g másla
 

Postup

Ryby očistíme, opláchneme a osušíme jak v břišní dutině tak zvenku. Pozor, tato ryba má nečekaně ostré šupiny, při manipulaci se můžete i říznout. Ryby osolíme a opepříme zvenku i uvnitř. Pokud máme čerstvý tymián, vložíme několik snítek do břišní dutiny společně s půlkolečky citronu. Sušeného tymiánu použijeme méně, ryby jím jen posypeme.



Ryby umístíme do pekáčku s máslem, poklademe zbylými kolečky citronu a pečeme v troubě vyhřáté na 190 st. C asi 20 až 30 minut.



Podáváme s bramborem či bagetkou a čerstvou zeleninou.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".