Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Filé v alobalu
(vde)
recept číslo: 34
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

500 g filé
250 g měkkého salámu
100 g cibule
100 g másla
4 lžíce kečupu
sůl
alobal
 

Postup

Zapékací misku vyložíme pečlivě alobalem - necháme si větší okraje, protože filé budeme balit do balíčku. Filé neromrazujeme, použijeme celé od sebe oddělené čtverce. Každý kousek ryby osolíme. Na alobal poklademe lístečky másla, na ně kousky filé. Cibuli nakrájíme na kolečka a salám na kostičky a zasypeme tím kousky filé. Vše ozdobně pokapeme kečupem. Okraje alobalu přehneme do balíčku a celý balíček pečlivě uzavřeme. Pečeme v troubě asi 20 minut. Vhodnou přílohou jsou brambory, ale také čerstvý chléb.
Poznámka: Dobře chutná také na chatě či chalupě. Troubu lze nahradit remoskou. Místo salámu lze použít i jakoukoliv jinou uzeninu nebo čerstvé houby.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".