Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Lilek s chřestem
(Bag)
recept číslo: 3361
lilchres.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

2 lilky
1 svazek bílého chřestu (nebo zeleného)
olivový olej
1 tvaroh ve vaničce
3 trojúhelníčky sýra
čerstvé bylinky (petrželka, pažitka, sůl, mletý pepř
1 lžíce majonézy
 

Postup

Lilky opláchneme a podélně ostrým nožem nakrájíme na tenké plátky. Zlehka je potřeme olivovým olejem, osolíme a opepříme. Na pánvi (nebo na grilu) z každé strany osmahneme. Poté necháme zchladnout.

Připravíme si pomazánku - tvaroh, sýr, posekané bylinky, sůl, pepř a majonézu umícháme do hladka. Chřest oloupeme, konce uřízneme a povaříme pár minut v osolené vodě. Necháme vychladit.

Pomazánku natřeme na opečené plátky lilku, na kraj položíme chřest a zavineme v rolku. Obložíme rajčaty a podáváme.


Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".